BBQ

Младо петле 500гр. 19,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Свински ребра 350гр. 19,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Свински котлет 350гр. 17,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Телешки ребра BLACK ANGUS 500гр. 54,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Телешки рибай стек 250гр. 45,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Томахоук стек 100гр. 16,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Телешка домашна наденица 250гр. 13,90лв.
Алергени: 5, 12, 14
Телешки чийзбургер 350гр. 14,90лв.
Алергени: 1, 4, 5, 12, 14
Кюфтета на скара 200гр. 15,90лв.
Алергени: 5, 12, 14